Leven met het licht aan

Leven met het licht aan

Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Nee, hoe meer jij jouw ware Wezen ervaart, hoe duidelijker je bent afgestemd op wat je wél en niet wilt.

Dat betekent dat je waar nodig grenzen stelt, afscheid neemt van ongezonde relaties, en in staat bent om jezelf in eigendom te nemen. De wereld blijft hetzelfde, maar jij bent anders en dat kan weerstand oproepen.

Lilian vertelt over haar leven met Paul. Hij is een van de nieuwe healers die de mens begeleidt op het pad van zelfgenezing. Na een bijna dood ervaring heeft Paul contact met andere dimensies en nodigt hij zijn Galactische Vrienden uit om zich met ons te verbinden. Ook al word je aan een lichtinfuus gelegd, spirituele groei biedt geen gemakkelijke uitweg uit pijnlijke situaties. Integendeel, het kan je juist de sleutel van de kelder aanreiken waar je mag gaan opruimen. Je neemt steeds meer afstand van versleten patronen en de pijn waar je zolang in gevangen zat. Wie één is met de Bron, wordt zijn eigen Bron van vervulling. Je geeft wat je te geven hebt, maar laat niets afdwingen.

Lilian herstelt de schade van het ‘New-Age denken’ waar we menen de ander te moeten redden of licht te moeten sturen. Openhartig beschrijft ze over het einde van haar zoektocht. Wie leeft met het licht aan, leeft in waarheid. Dit boek is het touw zodat je niet verdrinkt in het moeras van drama’s en eigen gelijk. Het brengt je rechtstreeks tot het inzicht dat alle liefde bij jezelf begint. Als de wonde is genezen is het leven een groot wonder!

‘Leven met het Licht aan’ is het zesde boek van Lilian Ferru. Behalve auteur is zij ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van de healings van Paul: jijbenteenwonder.nl

Rechtstreeks te bestellen bij de uitgever http://www.piramidions.nl/node/146

Of bij bol.com of elke boekwinkel.

Date

09 juli 2018

Tags

Grafisch design

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten