Hypnotherapie Zuid Limburg

Hypnotherapie Zuid Limburg

Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is één van de oudste vormen van psychotherapie, waarbij trance gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. In trance kun je gemakkelijk contact maken met je onbewuste, dat deel van je dat veel kennis en wijsheid bevat over jou. Je bereikt zo gebieden in jezelf waar je met je rationele bewustzijn geen toegang toe hebt. Bijvoorbeeld delen van je die gedachtenpatronen, gewoonten of angsten in stand houden die belemmerend zijn voor je welzijn of voor je ontwikkeling.

Door deze problemen bewust te maken en je te richten op positieve en gewenste gedachten, gewoontes en gevoelens kunnen ze vaak losgelaten worden. Hierdoor is het mogelijk om op een ontspannen en prettige manier te werken aan het loslaten van negatieve patronen en het verwerken van moeilijke ervaringen. Hypnotherapie helpt je zo bijvoorbeeld om blokkades op te sporen, om nieuw gedrag aan te leren, om je motivatie te versterken en om fysiologische processen te beïnvloeden. Het stimuleren van genezende processen, het goed leren omgaan met emoties en het optimaal kunnen gebruiken en inzetten van je lichamelijke en geestelijke capaciteiten behoren allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, je komt meer en meer in contact met je drive en je positiviteit?

De hypnotherapeut brengt de problemen samen met jou in kaart waarna jullie een doel voor de therapie vaststellen. Bij een goede motivatie en inzet worden vaak op korte termijn al positieve resultaten behaald. Hypnotherapie is er bij uitstek op gericht om jou als cliënt als een uniek persoon te benaderen. Het uitgangspunt is dat je een eigen persoonlijkheid bent, met normen en waarden die je gevormd hebt vanuit jouw levenservaringen. Het aanboren en uitbreiden van je eigen hulpbronnen staat centraal. Het resultaat van andere vormen van therapie kan vaak worden versterkt als zij worden gecombineerd met hypnotherapie.

Het resultaat van andere vormen van therapie kan vaak worden versterkt als zij worden gecombineerd met hypnotherapie.

Client

Hypnotherapiezuidlimburg

Date

25 september 2019

Tags

Webdesign

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten