De Wonderzusters

De Wonderzusters

Wij zijn een groep van acht vrouwen die het gedachtegoed van het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’ individueel bestuderen, maar gezamenlijk uitdragen. Steeds vaker laten we van ons horen. De ene keer door verrassend toneel, de andere keer door een sprankelende voordracht, een documentaire, of een boek.

Elke wonderzuster heeft haar eigen praktijk of activiteit. Op deze website vind je meer informatie over wat wij zoal doen. Denk aan: coaching, awakening yoga, vieringen, spirituele reizen, lezingen, inwijdingen, en symposia over bewustwording en ontwaken. Er zijn vrouwen weekenden, er is begeleiding na het overlijden van een dierbare, of liefdevolle ondersteuning voor angstige kinderen. Maar ook het schrijven van sprookjes, half autobiografische boeken, schilderen, en het verspreiden van goed nieuws, is iets dat wij doen.

Iedere wonderzuster biedt haar diensten aan vanuit de gedachte dat liefde overal is. Wij trainen onszelf om vanuit wondergerichtheid te denken, waarin we elkaar ondersteunen in turbulente tijden. Vanuit het hart, vanuit de waarheid dat liefde bedoeld is om uit te breiden, bundelen we onze wijsheid, ervaring, en expertise via deze website. Het is liefde dat heelt en verbindt. Wonderen ontstaan uit het licht en kennen geen rangorde naar moeilijkheid. Met liefde is niets onmogelijk.

Voel je vrij om contact op te nemen, of te informeren naar dat waar je aandacht en intuïtie naar uitgaat. Voel je welkom. Wij zijn er voor jou.

Let’s change the World today.
Love the one in front of you,
Be what you are: love.

Date

06 april 2017

Tags

Webdesign

logo mkdesign it

Wij bieden professionele diensten aan bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Gespecialiseerd in Web Design / Development, hebben wij veel bedrijven met hun online visitekaartje en sociale media campagnes geholpen om deze tot een succes te maken.

Erkend Leerbedrijf

sbb beeldmerk

Contact info

Willem Barentszweg 106, 6413JT Heerlen

06-30354806

Maandag - Vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag / Zondag: Gesloten